WashBar werkt samen met telers die dezelfde waarden hebben als WashBar zelf, leveranciers die het belang begrijpen van het beschermen van het milieu, het kweken van ingrediënten van de best mogelijke kwaliteit en het niet gebruiken van chemicaliën in het proces. Onze telers zijn biologisch gecertificeerd of afkomstig uit de landbouw zonder gebruik van chemicaliën.

Het natuurlijke assortiment van WashBar is gericht op toegewijde eigenaren van gezelschapsdieren die een natuurlijke en gezonde levensstijl voor hun huisdieren en zichzelf willen.
WashBar zet zich in voor het produceren van natuurlijke, veilige en duurzame producten die werken, ze moeten gelijk of efficiënter zijn dan de gesynthetiseerde opties die momenteel op de markt zijn.
De producten van WashBar zijn eenvoudig en ongecompliceerd. De producten zijn aantrekkelijk omdat ze zijn geparfumeerd met pure essentiële oliën waardoor ze natuurlijk en gezond ruiken.
Alle WashBar producten worden vervaardigd in state-of-the-art faciliteiten. De ingrediënten zijn rechtstreeks afkomstig van Nieuw-Zeelandse telers, waaronder gecertificeerde biologische Manuka etherische olie die bekend staat om zijn natuurlijke antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

De sleutel tot dit alles is om het eenvoudig maar effectief te houden – neem ingrediënten die al door de natuur zijn gemaakt en meng ze op een manier die het beste werkt voor onze huisdieren. De verpakking wordt gerecycled en al onze ingrediënten zijn biologisch afbreekbaar.

Scroll to Top