Om goede stevige kaken te hebben doen we er goed aan onze honden op gezonde botten te laten kauwen, ongeacht de grootte van de hond, hier vind je kauwsnacks in alle maten, van de kleinste Chihuahua tot onze grootste Great Dane en alle honden daartussenin!

RAUH! Moose  Kauwgompoten zijn gemaakt van 100% echte Noorse elandenhuid. De eland (alces alces) is een wild dier dat in het wild leeft. Een kauwbot van elandenhuid is een echt natuurproduct dat ook geschikt is voor gevoelige honden. Voor de kauwbotten in de huid van elanden gebruiken we ook het duurste en meest duurzame deel van de huid, de korrelhuid. Het geeft de kauwbotten hun unieke uiterlijk en uitstekende duurzaamheid. Elanden zijn de meest duurzame kauwgom.

RAUH!   de kauwbotten worden op traditionele wijze gedroogd zonder gebruik te maken van kunstmatige kleurstoffen of additieven bij de vervaardiging. De kauwbotten worden geproduceerd in productiefaciliteiten die worden gecontroleerd door de Finse Food Administration.
RAUH!  De kauwbotten van runder- en elandvel hebben het Finse kwaliteitslabel The Key Flag gekregen en we vervaardigen ze in Loimaa, de enige fabriek in Europa die zich toelegt op kauwbotten.

Alle kauwbotten worden met de hand gemaakt en kunnen in vorm en grootte variëren.

Scroll to Top